Сериозна крачка предприе Ники Станоев. Актьорът реши да се погрижи за

...
Сериозна крачка предприе Ники Станоев. Актьорът реши да се погрижи за
Коментари Харесай

Един от най-смешните образи у нас вече няма да е същият

 Сериозна крачка предприе Ники Станоев. Актьорът реши да се погрижи за оредялата си глава и се подложи на процедура за присаждане на коса.

За подвига Станоев информира почитателите си посредством профилите си в обществените мрежи. Под признанието и фотосите, които Станоев качи, заваляха шеговити мнения, които той одобри с още по-голяма усмивка.

На трансплантацията комикът се подложи в края на януари. По думите му процедурата е дълга, само че безболезнена. След като обръсва темето си, Ники ляга на операционна маса, с цел да му трансплантират коса от тила на темето. Следващите няколко месеца кичурите нова коса ще никнат, ще падат и по този начин най-малко след година Ники Станоев би трябвало да стане същият дългокос, къдрав мъж, който е бил до преди няколко години.

Решението cи комикът обосновава със своята специалност.  " Казвате, че съм комедиант, шоумен, шашкънин, само че на първо място съм артист! Това е моето нещо и когато се появи някакъв бъг, който ме лимитира, изключително в миг, в който към този момент съм открит като артист, като типаж... върша всичко допустимо, с цел да го преодолея. Ще кажеш: " Е-е-е, ми то геният не се въздейства от това... ". Така е, само че продуцентите и режисьорите се въздействат! ", споделя Ники под фотоси от процедурата.

Видинчанинът добавя, че дълго време го е обмислял и се е колебаел дали да предприеме сходна крачка за оплешивяващата си глaва. В едно е безапелационен, даже и да го направи, ще опише обществено, с цел да може да помогне на други мъже с сходен проблем, написа " “.

" Ще се веселя да бъда потребен на доста свежари, които се двоумят. На разположение съм за всевъзможни питанки и ще ви държа в течение “, приканва Станоев от своя фейсбук и инстаграм профил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР